Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. november 2012

IKKE NÖDVENDIG.



Huff og huff det skal ikke være nødvendig av andre oppdrettere og slenge dritt og usanne rykter om andre for at de ikke får solgt sine kattunger.

Jeg må si at det har vært nok bråk i Norge mellom oppdrettere på grunn av sjalusi men trodde dette hadde blitt bedre men får høre i dag av en kattunge kjøper at det har rett og slett ikke blitt noe bedre men verreL hvor leit at ikke alle kan passe på seg selv og sørge for sitt eget oppdrett enn og snakke om andre, men det sier mer om de som snakker enn den de snakker om.

La oss håpe at dette blir bedre så det kan bli litt ro rundt de som kun vill ha en katt for kos så de slipper og høre på alt dette og føle at miljøet er så fryktelig at man ikke vill eller ønsker katt.

Noe og tenke over for de som steller i stand dette.

Prøv om dere kan passe på dere selv.

Ikke skjønner jeg hvordan det blir tid til og bry seg med hva andre driver med og ikke driver med, må være en hemmelighet hvordan de laver tid til detteJ

Skulle gjerne hatt oppskriftenJ

I dag har vi stått to stykker i stallen og klippet hestene som hadde pels så det holdt, blir varmt med all pelsen når det ikke er kalt ute helt opp til 11 pluss så noe av pelsen måtte av så de ikke blir så svett under ridning.

Så nå er de pene og ferdig klippet.

4 islandshester og en varmblodsJ

Endelig har vi dager uten regn og det skal bli bra forover så i morgen rir vi ut i skogen og trener godt for hestene og få en tur nå.

Seidur rei jeg i går og han er bare så søt en utrolig snill hest og ri og han lærte åpne og slutte så nå sitter detJ

To av kattungene ble reservert i går så gratulerer til nye eiereJ

Ellers er min tid forover fullpakket med treninger og jobb men bra og ha noe og gjøre.

J

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar